SOHBET| BAŞIMA GELENLER

28 Ocak

Herkese Merhabalar!
Dün yazı yazmak için başlamıştım dizilerde giyilenleri yorumlayalım diye düşünmüştüm ama şimdilik rafa kaldırdım tabii isterseniz ilginizi çekerse böyle bi konseptle gelebilirim☺Buarada size bir şey sormak istiyorum; Bu ay neredeyse 3-4 Migros 2 D&R mağazası ve bi kaç tane de büfeye gittim Vogue dergisinin Ocak ayısına bakmak için ama bulamadım bilmiyorum problem bende mi gittiğim yerlerde mi tükendi acaba ama ayın başından sonuna kadar didik didik inceledim ve bulamadım.. Bununla ilgili bilgisi olanlar yoruma yazarsa çok sevinirim.

Bugün kıyafet,moda,defilelerden uzak bir yazı olsun istedim.Normalde böyle yazıları uzun uzun başta anlatıp sonra konuya geçerdim ama belki bazıları okumuyodur,ilgisini çekmiyodur  başlığı görüp 8 paragraf hayatını anlatıp sonra konuya giren bir sayfa olduğunu düşünüp açmıyolardır tahminimce:) Gene yazarım başta belki bu konsepte devam ederim ☺sanırım buranın sevdiğim yanıda bu olsa gerek; her şey kafana göree!!

Bi hüzün hali var üzerimde niye diye soranlar için tık iki gündür dinliyorum gerçekten tüyler diken diken bu şarkıda..Ebru Gündeş'in sesini pek sevmem çok kaba gelir bilmiyorum benim gibi düşünen varmı ancak bu şarkıyada çok hakim değildim yani ilk defa bunların düetiyle tam anlamda dinledim çok beğendim!

Bugün dediğim gibi biraz daha sohbet gibi geçeçek o yüzden başımdan gelen bir şeyi paylaşmak istiyorum sizlerle☺☺ Bu yaz kuzenimin yanına gittim onlar Adalılar Isparta'ya gidiyolar.Bilen varsa eğer Eğirdir adasını oralılar. Zaten bulunduğu bölgedekilerin çoğuyla da yakından uzaktan akrabalıkları var..Her neyse geldiğimin ilk gecesi dışarıya çıktık yüzmek için Göl var orda çok temiz ve güzeldir baya berraktır yani ama iskele tarafında girmek daha güzel oluyor-muş..Dolunay bide dolunayda yüzmekte çok güzel oluyor-muş :) İskelede  bekliyoruz gitsinler diye adam arabasını park etmiş sanırım sarhoş telefonda birilerine küfrediyor..Kuzenim inanılmaz cesaretli biridir kuzenimin kuzeni;Hasibe(kendi akrabam gibi severim❥❥)oda çok cesaretlidir..Yanılmıyorsam 6 kişiydik.Ve ısrar ettiler orda durmamız için gider az sonra falan dediler.

Onlar endişeli değiller ki olmamaları da saçma doğduklarından beri geliyorlar ve ilk defa böyle bir şeye şahit olduklarını söylüyolar.Genelde hep böyle olur gittiğim yere şansızlığımı götürürüm:)Tabii şansızlık işin şakası ancak gittiğim yerlerde hep bi olaylar olur ve istemsiz yada istemli olaylara dahil olurum.. Yani hayatımda çok fazla anı vardır inanın bide unutkan biriyim hatırlasam Allah bilir bi Duru Önver hikayeleri çıkar☺ O yüzden günlük tutmaya başlayacağım inşallah hep beraber başlayalım..

Gene konudan saptım.Sonra bekledik bekledik gitmiyor tabii meraklı olduğum için en son dedim adamı dinleyeyim bari.. Babasına küfrediyor.Sanırım ondan habersiz bir yeri satmışlar. Buda diyoki hapisteyim bundan faydalandınız ve sattınız.Adam hapishaneye girmiş yani..Ama bizim kızlar hala cesaretli bir şey olmaz ya otur falan diyolar bide ada diye kalabalık bir yer zannetmeyin gerçekten ıssız ve sakin bir yer..Gene adamı dinliyorum siz beni gene hapse attırcaksınız lan öldürcem sizi falan diyor.

Sonra polis geldi.Ama biz aramadık yani gerçekten biz aramadık! Dedim bittik adam bizim aradığımızı sanacak.Polis dedi işte insanları rahatsız ediyormuşsunuz gidin burdan falan.Adam gitti ardından polis gitti..

Dedikk tamam hadi şimdi yüzelim.Hazırlanıyoduk girmek için sonraa; Adam polis gittikten sonra yanımıza geri geldi.Bağırmasın mı ? ''ULAAAN HAYATTA KİMSEYE GÜVEN OLMAYACAK POLİSİ ARADINIZ NOLDU SANKİ.''dedi. Ama ben adamın geldiğini gördüğüm an yanımda iki kişiyle topukladım iskeleden kaçtım.Teyzeler bankta oturuyordu.Dedim teyze senle konuşuyomurmuş gibi yapalım şu adam bizim için tekrar geri geldi teyzeler gülüyor..''Kızım sen yabancısın''. ''Nerelesin'' ''kimlerdensin'' falan diyor.Anlatamam şuan sana teyze falan diyorum sonra adam havaya bağırdı tabii küfretti gitti.. Bu hikayede burda bitti :))

Okuduğunuz için teşekkür ederimm❥❥❥

Bunları da Beğenebilirsiniz

8 yorum

  1. Ayy okurken ben bile ürperdim :)) Adam tam arızalı tiplerdenmiş. Teyzeler de alışkın mı ne bu tür olaylara, gülünür mü hiç :)) Aman neyseki kazasız belasız atlatmışsınız :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dedikodu arıyolar onlarda biz canımızla savaşıyoruz:))

      Sil
  2. Geçmiş olsunn canımm. Çokk korkunç gerçekten. Allah korumuş. Her yerde var bu çatlaklardan uzak durmak lazım. Sinirlerim bozuldu gerçekten.:) Blogunu Blogger semtinden görüp geldimm ve beğendim, takibe aldım hemen bana da bekliyorumm canım..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok şükür😇hoşgeldin bu arada beğenmene çok mutlu oldum hemen bende sana dönüyorumm💕💕

      Sil
  3. Bloğunuzu yeni gördüm ve sizi takipe aldım bende beklerim. www.hamdicetin.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii bakıyorum hemen hoşgeldiniz buarada 😊

      Sil
  4. Bağıran insanlardan nefret ediyorum, huzuru bozuyorlar. İster telefonda kınuşuyor olsun, isterse birileriyle; fark etmez. Teyzelerin yanına gitmekle iyi yapmışsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kişinin vukuatlı biri olduğunu duyunca nefretiniz korkuya da dönüşüyor,evet gitmeseydim olacakları tahmin dahi edemiyorum:)

      Sil