YILBAŞI ÖNERİLERİ

17 Aralık

Selamlarr !!Ayy niyeyse bilgisayarı açar açmaz bi uyku hali çöktü üzerime..Esneyip duruyorum yarın gelsede bi öğlene kadar uyusam. Dikişiten geldim bi dergi taraması yaptım.Şu sıralar ne gündem de diye  haliyle yılbaşı konuşuluyor her moda dergilerinde.Bizde bakalım yılbaşı için öneriler sunalım.Sizin de kullanacağınız bir styling varsa aşağıya yazmanız yeterlii:) Bana ve diğer herkese öneri olur.



Valentino
İlk önerim romantik sever kızlarımıza gelsin.. Yılbaşı akşamı uçuş uçuş pastel tonlu elbisenizle bi o yana bi bu yana dans etmek istiyorsanız bu önerim size..Yılbaşı gecesi eğer tercihiniz bu yönde ise bu tür kıyafetlerin üstüne aksesuar tercihi çok önemlidir.Çünkü elbiseniz minimalist bir görüntü sunacağı için kombininizi tamamlama da aksesuar can alıcı noktanız olacaktır.Taşla bezili yada ince altın görünümlü bilezilk veyahut çiçek desenli bir aksesuar kullanmanızı önerebilirim.İkonik lükslerden gidersek eğer romantik elbise dendimi benim aklıma her zaman Valentino markası geliyor.Soldaki elbisenin altına ince bantlı ten rengi yada elbiseyle aynı ton olan ayakkabı tercih edebilirsiniz.Ben bu kadar uzun bir şey tercih etmem diyenler için ise gene Valentino markalı dantelli ve kolları volanlı bu tatlımı tatlı elbiseyi ikinci opsiyon olarak sunabilirim.






Sadece yemek yiyeceğiniz şık bir restoranta gidecek olan elegan ve sofistike ruhlu kadınlar.Siz kırmızıyla siyahın flörtünü başarılı şekilde kullananlardansınız.Bu yüzden yılbaşının vazgeçilmez rengi olan kırmızı elbisenin altına siyah Louboutin ayakkabılarınızı giymeye ne dersiniz ?
Üstünüze de siyah hacimli bir kaban giyerek soğuğa meydan okuyabilirsiniz.
















Blazersız aslaa! Maskülen çizgisinden çıkamayanlar için bu formda ceketler büyük avantaj olur.Altına isterlerse ince topuklu bir bot ve metalik renkte aksesuarlar ile tamamlayabilirler.Küçük bir not:Bacaklarınız çok uzun ise bot ile kullanmanız daha güzel bir görüntü sunar ancak ortalama boydaysanız önü açık topuklu ayakkabı ile kullanabilirsiniz.
















3.1Phllip Lim
Gecelerin vazgeçilmezi pullu payetli kumaşlar bu sene pek bi yüksekler de! Yılbaşı gecesinde kullanacaksanız eğer en doğru seçimlerden biri olabilir.Her giyimin bir stili vardır değil mi ? Herkes pullu payeti aynı görüntüde sunmaz..Masküleni farklıı,femineni farklı..
3.1Phillip Lim markasına ait bu pullu elbise(sol) altına kalın topuklu botlarla yada postallarla tercih edebileceğiniz bir styling olabilir.Yaka kısmı zaten pulun gösterişini yumuşattığı için maskülen tavırda yorumlansa daha iyi olur.Sağdaki yırtmaçlı elbise ise feminen kadınların ışıl ışıl parlayabileceği görüntüde bir elbise ;altınıza ince bantlı bir ayakkabı tercih edip kombinleyebilirsiniz.





Ev partileri için ise tercihimiz kadife kumaştan yana! Bu sene her yerde gördüğümüz rahatlıkla mağazalarda bulabileceğimiz kadife elbiseleri evinizde ister topuklu ister botla neyle isterseniz onla kullanıp uyumlu bir görüntü yakalayabilirsiniz.













Yorumlarınız benim için önemli.Okuduğunuz için teşekkür ederim.
















Bunları da Beğenebilirsiniz

4 yorum

  1. merhaba güzel bir yazı olmuş :) seni takibe aldım yine geleceğim:)

    YanıtlaSil
  2. Yine çok güzel bir yazı olmuş, peki biz yılbaşı gecesi evde yatacaklar için hangi pijama takımını önerirsin 😂😂😂

    YanıtlaSil