BURÇLARIN GİYİM TARZI

09 Aralık

Şimdilik 6tane burçların giyim tarzını yorumladım.Günlerden beri bunun üstünde araştırmalar yaptım..Umaırm beğenirsiniz.İstek gelirse diğer burçları da yorumlarım zaten gene de yorumlayacağım iki güne kadar.Odevlerim,sunumlarım olduğu için şuan yoğunum.Yorumlarınız beni mutlu edecektir en azından okuyan birileri var diyeceğim çünkü gerçekten çok uğraşıyorum.Neyse artık takdir sizin:)) İyi okumalar dilerim..

⧫⧫⧫⧫⧫

Herkese selamlarr!! Dikişten gelir gelmez elime bilgisayarı aldım ve başlayayım yazmaya dedim bugun ki konu uzun olur kısa olur hiç emin değilim uzun olursa ve istek gelirse ikiye ayırmayı düşünüyorum.Hiç vakit kaybetmeden konuya girişelim.

Şimdi ben 10.ayda doğduğum için burç yorumlarını televizyon da izlediğim de ya bayaa bi bekliyorum benimkine denk gelsin diye yada farklı kanala geçtiğimde kaçırıyorum.O yüzden hiç bi astrologun bizim gibi son aylarda doğanlara ayrıcalık yapmadığı için bu sıralamayı bozuyorum ve ilk kendi burcumdan başlayarak:))sırasız bir şekilde devam ediyorum.Hadi başlayalım.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

(Burcunuzla beraber yükseleninizi okumayı unutmayın!)

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑



Terazi Burcu♎(23Eylül-22Ekim)
Terazi'ye gelirsek;genelde gösterişi severler cesurdurlar. Bunu insanların gözüne sokarak değil ama doğrusunu söylemek gerekirse pahalı şeylerden hoşlanırlar ancak her şeyim marka olsun dertlerinde değillerdir.Bir şeyi çok sevdilerse de ay sonunu düşünmeden alırlar :/ Gerçekten bir moda aşığıdırlar,dergi karıştırmayı,avmde saatlerce gezmeye bayılırlar.Kokteyl elbiseleri,dantelleri,şifonları tercih ederler. Gerçekten benimde özel günlerde sevdiğim kumaş türleridir.Yeni tarz denemeyi severler,Sokak stili açısından değerlendirirsek romantik yanını bir tarafa bırakarak özgün,özgür bir stil çizerler.Günlük kullanımda pantolona bayılırlar.Onu şık bir kemer ile tamamlarlar.İşte maskülen tarafları burda açığa çıkar.Sabah onu ''dandy'' tarzıyla görüp akşamında ise zerafetini konuşturmayı başarabilir.Son olarak kullandığı renklere gelirsek;pastel tonlarını severler,farketmeselerde kahverengini çok kullanırlar,siyahda kurtarıcı renkleridir.





Başak Burcu ♍ (23 Ağustos-22Eylül)
Aslında Başak'ların pratikliğine hayran kaldığım bir burçtur. Fazlasıyla dikkatli,ölçülü ve kararlarında mantıklıdırlar.Ben onlar kadar hayatımı planlayabilen biri değilimdir ve yaptıkları genelde her zaman doğru olur.Arkadaş çevreleri çoğu zaman senelerce sürer çünkü seçicidirler.Bunu bi kenara bırakırsak titizliği ve düzeniyle nam salmış Başak burçlarının tarzlarını yorumlayalım.Tarz olarak en pratik modelleri seçerler.Giyimleri klasiktir.Takım konusunda çok başarılardır.Bol rahat parçaları severler.Biraz mükemmeliyetçi oldukları için mükemmel görünmek isterler.Az parçayla şık görünümünü yakalarlar.Etnik desenlerin gücünü fazlasıyla kullanırlar,yani desenli şeyleri severek giyerler.Renkleri ise;gri,kahverengi,siyah,kremdir.





Aslan Burcu ♌ (23 Temmuz-23Ağustos)
Aslan burcu kişilik özelliği olarak asaleti temsil eder.Aslında benim hayatımda fazlasıyla Aslan burcu arkadaşım olmuştur.Kendi burcumdan çok iyi bilirim aslına bakarsanız.Yürüyüşüyle bile etrafındakileri kendilerine bağlayabilirler.Gülüşleri sıcacıktır gülüşüyle bile ilgi çekebilirler.Bu kadar iyi huylarını saydıktan sonra biraz kusurlu huylarını da sayabiliriz bu özelliklerin getirisiyle kendini beğenmişlikleri fazlasıyla vardır,liderlik ruhları da fazlasıyla baskındır.Yükseleni Aslan biri olarak zor biri olduğumuzu biliyorumm:)) Görüntüye önem veren Aslanlar,kaliteli şeyleri önemserler.Tarzları dramatik ve şıktır.Tulum giyinmeyi severler ve kendi benliğini hissettiği kıyafetleri giyerler.Parlak tonları tercih ederler ancak bağıran renkleri değil.Özellikle turuncu rengini kullanırlar.Altın rengi ,mor ile beyaz rengi kombinasyonunu severler.




















Koç Burcu♈(21 Mart- 20Nisan)
Victoria Beckham 
Burç sıralamasının ilk burcu olan Koç;enerjik,neşeli hayattan zevk almayı bilir.Kreatiflerdir.Bu özelliği ile modaya yön verirler.Sokak stilinde oldukça başarılıdırlar.Klasik parçaları ağır parçalarla meç ederler.Bu yönde yaratıcılıkları devreye girer.Basit,geometrik desenler tercih ederler ve genel tarzları minimalisttir.Ceket kullanımında çok güzel görüntü yakalarlar.Serbest,salaş giyinmek doğalarında vardır.Şapka takmaya bayılırlar ve benim en sevdiğim parça olan oversize parçaları çok güzel kombine ederler.Genelde neon renkleri kullanırlar.

⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫
Siz farketmeseniz de 4saat aradan geçti canım arkadaşım Betül geldiği için biraz geç yayınlanacak
sanırım:)





Balık Burcu ♓ (20Şubat-20Mart)
Burç sıralamasının son burcu olan Balıkların herkes duygusal olduğunu bilir.Ancak duygusal yanını göstermemek için kendini hayli zorlarlar ve ortama ayak uydurmak isterler.Benim ikiz arkadaşlarım var onlarda Balık,gerçekten çok merhametli ve iyi niyetlidirler.Karşılaştıklarım öyle en azından:) Sezgileri kuvvetli olan Balıkların stillerini bi ele alalım.
..Ve kızlar sıkı durun benim stilini en sevdiğim,yaşam tarzı olarak bayıldığım,gözümde ikon olan Olivia Palermo Balık burcu olduğunu bilmeyenler varsa buraya bi toplaşalım bende şimdi öğrendim:)
defalarca yüklemeye çalıştım
Bohem parçaları çok güçlü birleştirebilirler.Maxi elbiseler,salaş gömlekler ki Olivia'nın tarzından anlaşılacağı üzere,kadife kumaşlar onları tamalayan parçalardır.Tulumları kullanmayı seven bunda da başarılı olan Balıklar daha çok spor-şık yönüyle tulumları kullanırlar.Kot pantolonu severek kullanırlar.Mavi,açık yeşil,mor renkleri başarılı bir şekilde kombine ederler.








Oğlak Burcu♑( 22Aralık-21 Ocak)
Şimdilik sonlandırmak istediğim iki tane en yakın arkadaşımın burcu olan oğlakk:)) İnatçılıklarıyla nam salmış oğlaklar arkadaşlıklarını bağlılıkları ve hassaslıklarıyla ve yardım etmeyi sevdiklerinden en anlaştığım burçlardandır.Dar giymeyi pek sevmezler,muhafazakar bir tarzları vardır.Temiz ve pak giyerler.Vintage parçalarda başarılıdırlar.Klasik giyimi severler.Pantolon ceket onlar için vazgeçilmezdir.Çizgili parçaları severler.Mütevaziliği sevdiklerinden,gösterişte pek gözleri yoktur.Bu burcun tarzıyla en dikkat çeken ünlüsü ise Kate Moss.Sevdikleri renk ise;gri,haki,siyah,kahverengi ve mavidir.










Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bunları da Beğenebilirsiniz

13 yorum

  1. Kesinlikle bir oğlak olarak benim için klasik vazgeçilmezdir👍🏼 Mavi ve haki ❤️️❤️️ Yine çok başarılısın 😋😋😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begendiysen ne mutluu bana,takipteyim😘😘😘

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Devamı için ; https://farkliolmakicin.blogspot.com.tr/2016/12/burclarin-giyim-tarzi-devami.html Burda Yay Burcunuda ele aldım,keyifle okuyun:)

      Sil
  3. Ben de terazi burcuyum. Kesinlikle katılıyorum. Çok hoş bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık :) Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmenize sevindim.Keyifle takip ediyorum sizide,iyi gunler dilerim :)

      Sil
  4. Harika bir paylaşım olmuş, aslan burcuyum ve kelimesi kelimesine katılıyorum. emeğinize sağlık sevgiler.... Bu arada bende beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim,tabii hemen bakıyorum sayfanıza:)

      Sil
  5. Kendimi aradım durdum ama bulamadım. Yine de diğerlerini okumaktan da çok mutlu oldum :) Emeğine sağlık. bu arada yengeç burcuyum ben, kalıp biraz okuyacağım seni. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim,sanırım buldunuz Yengeç burcunu diğer yayındaydı.. Severek takipteyim sizide. Iyi pazarlar dilerim:)

      Sil
  6. Ben akrebim bu yazida göremedim.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir yazı olmuş. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil